Presentació candidatura Junts per Ripollet
| |

És necessària la veu de Junts a l’Ajuntament

El mes d’abril vàrem presentar la constitució de Junts per Catalunya a Ripollet.

Des dels nostres inicis vàrem manifestar la voluntat de preparar una candidatura cara les properes eleccions municipals per fer sentir la veu de les persones que s’identifiquen amb Junts a Ripollet i que ho faríem a través de primàries obertes a la participació dels afiliats, simpatitzants i col·laboradors per a escollir els cinc primers llocs de la llista.

Al llarg d’aquests mesos hem estat treballant en aquet sentit i ja hem celebrat les primàries i el dia 2 de novembre presentarem les persones que aniran als cinc primers llocs de la llista a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2023.

Al llarg d’aquests mesos hem iniciat el debat de com ens agradaria que fos Ripollet en els propers anys i tenim clar perquè es necessària la veu de Junts en el nostre Ajuntament.

Cap on van les nostres grans línies de debat, que és el que hauria de canviar o millorar? El nostre debat es centra inicialment en tres gran blocs:

La densificació del municipi i l’increment d’habitants obliga a un replantejament de l’espai públic, els nostres carrers han de ser més amables per a tota la ciutadania, i a actuar amb urgència per resoldre l’escassetat de serveis i equipaments.

Reconduir la deficient gestió de molts àmbits municipals, eliminar el sentiment ciutadà que no es fan bé les coses. És lamentable l’abandonament de molts espais públics i la deixadesa que es constata per exemple en el manteniment del mobiliari urbà. Sembla que hem oblidat a la gent gran i les persones amb dificultats motrius que en fan un ús força intensiu.

La participació efectiva de la ciutadania en les decisions que els afecten. És lamentable com s’està portant a ritme de Twitter el canvi de recollida d’escombraries, sense veure canvis efectius per corregir les mancances que s’han anat detectant des del primer dia que es va implantar.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.